Agrometeorológia
Bellonét kérdezném, mint paprika szakit.
A nevenincs paprikáim szépen fejlõdnek, már van egy csapat piros paprika is. Pár napja szedtem egyet, de még zöld ízû, éppen csak erõs volt nyersen.
Tudom két fajta irányzat van, az étkezési csemege, és a fûszerpaprika. Na most ez ugye a fûszerpaprikákhoz sorolandó.
Link
A teteje még ontja az új paprikákat, de kérdésem lenne; érdemes lecsípni az alsó leveleket, hogy több napfény érje?
Link
Nem vagyok paprikás szakértõ, de ugye a napfény+meleg a kettõ fõ konponens a jó terméshez. Talán még a víz? Meddig kell öntözni, ( 2-3 naponként csinálom) hogy végül cérnára tudjam fûzni?
Mikor látszik az érett (fûszer) paprikán, hogy leszedthetõ?
Végül egy kosárka szilva, az biztos megérett már;
Link
A nevenincs paprikáim szépen fejlõdnek, már van egy csapat piros paprika is. Pár napja szedtem egyet, de még zöld ízû, éppen csak erõs volt nyersen.
Tudom két fajta irányzat van, az étkezési csemege, és a fûszerpaprika. Na most ez ugye a fûszerpaprikákhoz sorolandó.
Link
A teteje még ontja az új paprikákat, de kérdésem lenne; érdemes lecsípni az alsó leveleket, hogy több napfény érje?
Link
Nem vagyok paprikás szakértõ, de ugye a napfény+meleg a kettõ fõ konponens a jó terméshez. Talán még a víz? Meddig kell öntözni, ( 2-3 naponként csinálom) hogy végül cérnára tudjam fûzni?
Mikor látszik az érett (fûszer) paprikán, hogy leszedthetõ?
Végül egy kosárka szilva, az biztos megérett már;
Link

