Igen mi is arra jutottunk, hogy készterméket kellene előtérbe helyezni.
Idén tavasszal voltunk Becsehelyen az Endrénél megnéztük a kákit.
Nekem nagyon tetszett, DE ők profin promótálják, hatalmas közösség épül rájuk. Illetve az időjárás nagyon meghatározó. Mi itt a " drávai alföldön" teljesen ki vagyunk téve a tavaszi fagyoknak, ezért is (meg még pár dolog miatt) elengedtem a kákit.
Aztán gyors váltás, Apostagon fűszerpaprika. Azt ott nyomban elengedtem. Nem az én világom nevet, bár régebben volt egy kis kalandom vele, de az is csak véletlen volt.
Dinnye.... Hatalmas kockázat, lehet nagyon jól kijönni belőle, de nagyon rosszul is, lásd idei év, főleg a szabadföldi.
Gyümölcsfák... Szintén a már említett fagyveszély miatt, egyelőre jegelve.
És az említett értékesítés. Kicsit szerencsés helyzetben voltam eddig szamócában, és az idei szezonban még láttam is benne egy kis piaci rést, de ez akár a következő évben gyökeresen változhat is, mivel nagyon hektikus a piac, ezért is van bennem némi tanácstalanság.
De nyitott vagyok az új dolgokra  laza (még ha most nem is úgy tűnik), én mindig szívesen látlak téged, akkor is ha 480 km  kell megtenned ezért  laza.