Bioszféra
            Ez igaz, csak a ruhamolyra hat  Zacskóban (van amikor lezárt tárolóban is, lehet még a "gyártótól" jött benne pete) felejtett pirospaprika mindíg összecsomósodik, azzal a kis pohárszerû pléh szitálóval átszitálom, a fennakadt kukucot kidobom, az esetleg petét rejtõ csomókat összemorzsolom, úgyis megsül, steril lesz, az is protein
 Zacskóban (van amikor lezárt tárolóban is, lehet még a "gyártótól" jött benne pete) felejtett pirospaprika mindíg összecsomósodik, azzal a kis pohárszerû pléh szitálóval átszitálom, a fennakadt kukucot kidobom, az esetleg petét rejtõ csomókat összemorzsolom, úgyis megsül, steril lesz, az is protein  Bocs, lehet van akinek ez gusztustalan, de miért dobjam el az egész zacskó paprikát? (Gombával, gyümölccsel is sok megfõtt, megsült pici rovart, kukucot eszünk, oszt semmi bajunk
 Bocs, lehet van akinek ez gusztustalan, de miért dobjam el az egész zacskó paprikát? (Gombával, gyümölccsel is sok megfõtt, megsült pici rovart, kukucot eszünk, oszt semmi bajunk  )
 )		
        		
        	 Zacskóban (van amikor lezárt tárolóban is, lehet még a "gyártótól" jött benne pete) felejtett pirospaprika mindíg összecsomósodik, azzal a kis pohárszerû pléh szitálóval átszitálom, a fennakadt kukucot kidobom, az esetleg petét rejtõ csomókat összemorzsolom, úgyis megsül, steril lesz, az is protein
 Zacskóban (van amikor lezárt tárolóban is, lehet még a "gyártótól" jött benne pete) felejtett pirospaprika mindíg összecsomósodik, azzal a kis pohárszerû pléh szitálóval átszitálom, a fennakadt kukucot kidobom, az esetleg petét rejtõ csomókat összemorzsolom, úgyis megsül, steril lesz, az is protein  Bocs, lehet van akinek ez gusztustalan, de miért dobjam el az egész zacskó paprikát? (Gombával, gyümölccsel is sok megfõtt, megsült pici rovart, kukucot eszünk, oszt semmi bajunk
 Bocs, lehet van akinek ez gusztustalan, de miért dobjam el az egész zacskó paprikát? (Gombával, gyümölccsel is sok megfõtt, megsült pici rovart, kukucot eszünk, oszt semmi bajunk  )
 )		 
                     
					 
     
        